Het professionele klusbedrijf voor Amersfoort en omstreken

Referenties

Hieronder vind u een aantal referenties van onze klanten.
Heeft AmerKlus bij u een klus uitgevoerd dan zouden we het waarderen als u ook een referentie schrijft.
Of bekijk mijn profiel (inclusief referenties) op Werkspot

Schrijf een Referentie

Perfectie!  

Sander weet als geen ander de wensen van de klant te vertalen in een concreet ontwerp. Sander werkt gestructureerd en vooral heel nauwkeurig! Door goed in gesprek te gaan en voortdurend af te stemmen met de klant weet Sander de klant erg blij te maken!
Dank Sander!

Matthijs Stemmer    23 februari 2023   Amersfoort   
Toilet renovatie (toilet 19)  

Sander heeft een maand geleden bij mij een nieuw toilet geplaatst. Hij denkt heel fijn mee, en geeft prima adviezen. Hij is deskundig en ervaren.
Zelf had ik nooit bedacht dat ik kleurrijke tegeltjes op het toilet zou kunnen kiezen, maar het was wel helemaal wat bij mij past. Sander zette mij op dat spoor en dat pakte -voor mij- heel goed uit!
Ook werkt hij heel secuur en netjes; ik heb geen moment last van 'troep' in huis gehad. Ik ben heel erg blij met mijn toilet!

nel Walet    17 april 2022  
Top vakman  

Sander is precies die vakman die je over de vloer wilt hebben. Het begint met een zeer redelijke en volledige offerte. Hij denkt mee, doet suggesties en komt met oplossingen. In huis gaat hij mee met het ritme van het gezin, een erg fijne gast. Hij is een perfectionist en netjes. Zonder probleem (of kosten) doet hij gerust wat extra om het project naar zijn zin op te leveren. In ons geval ging het om de renovatie badkamer en 2 losse toiletten. Dat is nu nog elke dag opnieuw genieten. Ook heel fijn.. hij begint niet on 7 uur in je huis te hakken. Uurtje of 10 is een prima start-tijd 👍

Marc    6 maart 2022   Amersfoort   
Badkamer  

Snelle reactie , duidelijke offerte, heldere afspraken , goede prijs werk verhouding . correcte uitvoerig , strak mooi werk genot voor het oog. Goede vakman. Ik beveel Amerklus aan.

j. van Mispelaar    19 februari 2021  
Verwijderen en plaatsen douchebak/cabine  

Top service! Slechts een paar dagen na onze aanvraag heeft Sander in ons appartement (8 hoog) de complete douche vervangen. Communicatie is prettig verlopen, de nieuwe douchebak/cabine is strak afgewerkt en alles netjes en schoon achtergelaten. Daarnaast is Sander een goeie gozer die je gerust alleen in je huis kan laten. Als we nog eens een klus hebben schakelen we Amerklus weer in.

Jorick    3 februari 2021   Amersfoort   
Badkamer 10: TOP resultaat!  

Amerklus (Sander) heeft onze (ingewikkelde en grote) badkamer (nr. 10) naar volle tevredenheid gerenoveerd!
Amerklus kan ik voor 100% aanbevelen als je:
- een perfect en fraai eindresultaat wil
- inspraak en overleg wil over belangrijke aspecten, als je dat wil
- wil uitslapen (vroeg beginnen is niet zijn ding)
- een meedenkende creatieve oplossingsgerichte aannemer wil
- een plezierige werksfeer wil
- alles in een rustig maar gestaag tempo gebeurt (hij doet alles zelf)
- een aannemer die ècht alles kan, incl. vloerverwarming, stuken en CV
- opmerkelijk strak tegelwerk, kitwerk en stuukwerk wil
- zelf sommige materialen wil kopen (hoeft niet)
- een heel redelijke prijs wil
- een super eindresultaat wil, zowel technisch als visueel

mvandel@zonnet.nl    6 oktober 2019   Leusden   
Badkamer renovatie  

Sander heeft zomer 2018 op de eerste verdieping van ons jaren 30 huis de bestaande badkamer gesloopt tot aan de houten vloerbalken en een volledig nieuw ingerichte badkamer gerealiseerd. Een klus om tegen op te zien maar alles is goed en zonder lekkages verlopen en de nieuwe badkamer is prachtig uitgevoerd. De offerte was zeer duidelijk gespecificeerd en Sander heeft bij het maken van de plannen goed advies gegeven over de technische mogelijkheden en over de aan te schaffen materialen. We zijn zelf best kritisch maar dat kwam helemaal goed omdat Sander erg perfectionistisch is en net zo lang doorgaat tot het resultaat aan zijn hoge maatstaven voldoet. Daarnaast hield hij zich goed aan de planning en is hij prettig in de omgang en communiceert goed. Halverwege de verbouwing hebben we de sleutels achtergelaten en zijn op vakantie gegaan. Bij thuiskomst troffen we niet alleen onze droombadkamer aan, maar was het huis tot ons grote verrassing ook nog schoongemaakt! Kortom: we bevelen Sander van harte aan.

Sander en Carla    13 maart 2019   Soest   
bendenverdieping gerenoveerd  

Sander heeft al vaker naar volle tevredenheid klussen voor me uitgevoerd. Vorig jaar echt een grote klus waarbij de oude badkamer bij de keuken is gemaakt en, ook in de woonkamer, alle wanden en plafonds zijn gestukt. Afgelopen week heeft hij de hal gerenoveerd, de oude vloer gesloopt en opnieuw betegeld, de wanden gestukt en gesausd en nieuwe radiator geplaatst. Zoals ik inmiddels gewend ben van Sander dacht hij weer goed met me mee. Hij kijkt wat mooi is, maar zal ook altijd je budget in de gaten houden. Ook al staat iets niet in de offerte, als het even kan, als je het vraagt dan regelt hij het voor je. Bedankt Sander voor weer een mooie verbetering van mijn huis.

Prins    7 maart 2019   Amersfoort   
Nette toilet in Baarn  

Na een mailtje kwam Sander langs om zelfs een kleine toilet serieus te bezichtigen en aansluitend een nette offerte met specificatie te sturen.

Door een goede eerste indruk en nette prijs gelijk afspraken gemaakt, compleet alles vernieuwd en na een week een super mooi en strak toilet mogen ontvangen

Nette werker open en eerlijk en goede afspraken, aanrader!

Frank    26 februari 2019   Baarn   
2 badkamers  

Sander heeft 2 badkamers gemaakt, een in ons oude huis, en 1 in ons huidige huis. Wij zijn heel blij met de badkamer! Sander werkt heel nauwkeurig en netjes. Mooi werk geleverd!

Nicolien    23 januari 2019   Amersfoort   
Badkamer en toilet renovatie  

Na een toiletrenovatie van 1,5 jaar geleden, heeft Amerklus zojuist onze badkamer en toilet vernieuwd. Sander is prettig in de omgang, betrouwbaar en levert uitstekend werk af. Hij is van alle markten thuis: stuccen, leidingwerk, tegelen en montage. Een absolute aanrader.

Jan-Paul    27 oktober 2018  
Badkamer renovatie  

Sander heeft bij ons de complete badkamer vernieuwd. Het resultaat is echt prachtig geworden. Het is strak en netjes afgewerkt en alles ging in goed overleg. We zullen Amerklus dan ook zeker aanbevelen. Sander en Dennis: hartstikke bedankt voor jullie prachtige werk en (niet onbelangrijk) het gezellige contact.

Anne Marie en Robin    6 juli 2018   Amersfoort   
Renovatie badkamer en toilet  

In april heeft Sander zowel de badkamer als het toilet in ons nieuwe huis gerenoveerd. We zijn erg blij met het werk wat hij heeft geleverd. Sander denkt mee, is secuur en zet zich voor de volle honderd procent in om een mooi eindresultaat op te leveren. Voor een nieuwe klus zullen we hem zeker weer vragen!

Tom & Marieke    20 september 2017   Amersfoort   
Slaapkamer gestukt  

Nadat Sander vorig jaar mijn toilet zo goed had gerenoveerd heeft hij dit jaar onder andere de muren gestukt van één van de slaapkamers. Opnieuw bleek hoe Sander meedenkt in de voorbereidingen en een perfectionist is, hij kijkt kritisch naar zijn eigen werk. Er bleek een lekkage onder de vloer te bestaan, ook dit heeft hij direct voor me opgelost. Voor de volgende klus zal ik zeker weer contact opnemen met Sander.

Naam *Prins    9 september 2017   Plaats Amersfoort   
Badkamer, Laminaat en toilet  

Amerklus heeft bij ons de lekkage opgelost in de badkamer, nieuwe voegen en opnieuw gekit. De lekkage had ons laminaat op de bovenetage aangetast dus ook dat heeft Amerklus vervangen. Echt heel netjes gedaan. En daarna ons toilet beneden gerenoveerd. Sander werkt netjes en denkt mee met de klant. Het fijne is dat je hem gewoon de sleutel kunt geven en dat hij zijn werk kan doen zonder dat je zelf thuis hoeft te zijn. Het toilet is nu modern en eigentijds en het ziet er werkelijk heel netjes uit. Als we weer een klus hebben in ons huis dan zullen we zeker weer met Amerklus in zee gaan.

Naam *Gineke & Jan Willem    16 juli 2017   Plaats Amersfoort   
Renovatie badkamer  

Sander heeft in september onze badkamer vernieuwd. Niet alleen na de oplevering, maar ook nu, 6 weken later mag het resultaat er zijn. Sander werkt zorgvuldig, vakkundig en er is altijd ruimte voor overleg. Kortom, we zijn heel tevreden. Bovendien is Sander een aardige vent met een no-nonsense mentaliteit.

Naam * Barbara en Eelco    6 november 2016   Plaats Amersfoort   
Verbouwing zolder  

Sander heeft bij ons de zolder verbouwt. Alles gestript, opnieuw geïsoleerd, afgetimmerd en gestukt. Resultaat is erg geslaagd. Sander heeft de klus in recordtijd geklaard, dacht met ons mee en stelde zich altijd flexibel op. Erg tevreden.

Naam *Jop Woltjer    28 oktober 2016   Amersfoort   
Toilet Renovatie  

Sander heeft bij mij het toilet gerenoveerd, met een prachtig resultaat. Sander denkt met je mee en voorziet je van goed advies. Hij werkt heel nauwkeurig en gaat voor kwaliteit, ook van de door hem geleverde materialen.

Naam Prins    6 september 2016   Plaats Amersfoort   
Toilet Renovatie  

Sander heeft onze wc gerenoveerd. Ziet er weer perfect uit. Sterke punten: denkt met de klant mee en is flexibel. Netjes afgewerkt, gaat voor kwaliteit. Wij zijn heel tevreden met het resultaat.

H.Weekers    15 mei 2016   WOUDENBERG   
Badkamer Renovatie  

Sander heeft deze maand mijn complete badkamer gerenoveerd. Sander is een vakman van zeldzaam goede kwaliteit. De badkamer was klein, onhandig en erg gedateerd. Na de sloop volledig opnieuw opgebouwd. Ingefreesde leidingen, inbouwtoilet en tegelwerk zo strak, elk detail is aandacht aan besteed. Ik heb Sander wat kaders gegeven en daarna heeft hij het project volledig bestuurd, van planning tot materiaal, maar vooral met goede voorstellen. Heerlijk als je iemand zo kunt vertrouwen, lekker de sleutels achter kunt laten en contact hebt wanneer nodig. Heerlijk. Daarnaast is Sander gewoon een fijne kerel, gevoel voor humor, communicatief erg prettig en wat mij betreft de beste aannemer die ik ooit een klus heb zien uitvoeren. Ga zo door. Een volgende klus wordt zeker ook voor jou!

Marc Jongmans    11 juni 2015   Amersfoort   
Badkamer Renovatie  

In december 2014 hebben wij onze badkamer volledig laten verbouwen door Amerklus. Om te beginnen heeft Sander de oude ruimte volledig gestript; al het oude sanitair eruit, en alle tegels eruit. Al het puin werd door Sander netjes en dagelijks afgevoerd, waardoor de rommel tot een minimum beperkt bleef. Daarna begon het opbouwen, en we zijn ontzettend blij met het resultaat; het is werkelijk prachtig geworden. Waar onze badkamer voorheen een ruimte was waar we zo snel mogelijk weer UIT wilden zijn, is het nu een badkamer geworden waar we ons met plezier in bevinden. Wat ons al snel opviel tijdens de verbouwing is dat Sander een zeer hoog kwaliteitsniveau hanteert; hij is niet snel tevreden, en hij werkt met uiterste precisie en nauwkeurigheid. Z'n professionele apparatuur (zoals o.a. een lasersysteem om de tegels kaarsrecht uit te lijnen) heeft daarbij zeker z'n meerwaarde bewezen. Daarnaast dacht Sander goed met ons mee. Af en toe liepen we tegen een probleempje aan, maar Sander's opgewekte houding was constant "problemen zijn er om op te lossen". En dat deed hij dan ook, waarbij hij ons vaak diverse oplossingen bood. Het was fijn om op die manier met hem te werken, en zijn prima communicatieve vaardigheden zijn dan ook beslist niet onopgemerkt gebleven! Wat ook plezierig was, is dat Sander vrijwel alle werkzaamheden zelf heeft uitgevoerd, waardoor we niet met diverse personen te maken hadden (want probeer die maar eens op elkaar af te stemmen qua tijdsschema!). Daarnaast kregen we van tevoren een heldere

...meer
Familie Zhou    4 januari 2015   Amersfoort   
Badkamer Renovatie  
Familie Zhou    4 januari 2015   Amersfoort   

In december 2014 hebben wij onze badkamer volledig laten verbouwen door Amerklus. Om te beginnen heeft Sander de oude ruimte volledig gestript; al het oude sanitair eruit, en alle tegels eruit. Al het puin werd door Sander netjes en dagelijks afgevoerd, waardoor de rommel tot een minimum beperkt bleef. Daarna begon het opbouwen, en we zijn ontzettend blij met het resultaat; het is werkelijk prachtig geworden. Waar onze badkamer voorheen een ruimte was waar we zo snel mogelijk weer UIT wilden zijn, is het nu een badkamer geworden waar we ons met plezier in bevinden. Wat ons al snel opviel tijdens de verbouwing is dat Sander een zeer hoog kwaliteitsniveau hanteert; hij is niet snel tevreden, en hij werkt met uiterste precisie en nauwkeurigheid. Z'n professionele apparatuur (zoals o.a. een lasersysteem om de tegels kaarsrecht uit te lijnen) heeft daarbij zeker z'n meerwaarde bewezen. Daarnaast dacht Sander goed met ons mee. Af en toe liepen we tegen een probleempje aan, maar Sander's opgewekte houding was constant "problemen zijn er om op te lossen". En dat deed hij dan ook, waarbij hij ons vaak diverse oplossingen bood. Het was fijn om op die manier met hem te werken, en zijn prima communicatieve vaardigheden zijn dan ook beslist niet onopgemerkt gebleven! Wat ook plezierig was, is dat Sander vrijwel alle werkzaamheden zelf heeft uitgevoerd, waardoor we niet met diverse personen te maken hadden (want probeer die maar eens op elkaar af te stemmen qua tijdsschema!). Daarnaast kregen we van tevoren een heldere offerte, en Sander heeft de gehele klus op tijd en binnen budget uitgevoerd, dus we werden niet geconfronteerd met onverwachte meerkosten. Tot slot: zouden wij Sander / Amerklus willen aanbevelen aan anderen? Die vraag kan wat ons betreft uitsluitend met een volmondig JA worden beantwoord! Sander, nogmaals onze hartelijke dank voor het geleverde vakwerk; we genieten elke dag van onze prachtige nieuwe badkamer!

Badkamer Renovatie  
Badkamer renovatie

In januari 2014 de badkamer laten renoveren door Amerklus. De klus is echt super goed uitgevoerd. Heel erg mooi geworden en alles naar het idee zoals ik in gedachten had. Sander is een prettig persoon om over de vloer te hebben. Hij werkt zeer nauwkeurig. Alles wordt met veel aandacht gedaan en afgewerkt. Ruimte voor overleg en afstemming over oa plaatsing van accesoires. Badkamer functioneert perfect. Op het laatste moment bleek dat Sander de klus alleen ging doen. Dat is prima verlopen. Hij kan echt alles! De prijs/kwaliteit verhouding is erg goed.

Barbara Slepikas    3 september 2014   Amersfoort   
All  
Leidingwerk keuken

Amersklus heeft mijn leidingen vakkundig verlegd en ingefreesd. Hij is betrouwbaar en hardwerkend, denkt mee en is creatief met oplossingen.
Top !
zeker een aanrader voor klussen hij is een alrounder, bedankt Sander op naar de badkamer
groetjes Karin

karin steffens    19 augustus 2014   amersfoort   
Badkamer renovatie en diversen  

Na de aankoop van een appartement in Amersfoort diende de badkamer en keuken gerenoveerd te worden. De situatie zoals aangetroffen was van de jaren 60 en kon niet meer behouden blijven. Deze klus heb ik door Amerklus laten uitvoeren.

Sander en zijn collega's werken snel netjes en nauwkeurig. Al het werk werd vooraf ingepland zodat er een duidelijke planning was. Dagelijks werd de zakken met bouwpuin afgevoerd van 6 hoog. Hierdoor bleef het in het appartement netjes en opgeruimd.

Voor aanvang van de klus is Sander twee keer langs geweest om te kijken. Samen is er een plan gemaakt waarbij de ervaring en kennis die Sander had goed van pas kwam. Oplossingen waar een leek niet aan denkt blijken dan ineens veel simpeler dan je verwacht. Extra werkzaamheden die tijdens de verbouwing gedaan moesten worden werden snel en tegen een redelijke prijs gedaan.

De materialen die Amerklus inkocht werden vooraf besproken en waren van goede kwaliteit.

Al met al een aanrader en ik beveel Amerklus van harte aan.

Arjan    15 april 2014   Amersfoort   
Badkamer  
Douchecabine

Sander denkt erg goed mee om een mooie oplossing te vinden voor ons "probleem". We wilden een douchebak laten verwijderen en gaan douchen op een vaste ondergrond. We kunnen niet anders zeggen dan dat Sander dit fantastisch heeft gedaan, het is precies volgens omschrijving en onze verwachtingen! Voor toekomstige klussen zullen we zeker weer contact opnemen met Sander!

Dhr. van der Weij    24 februari 2013   Amersfoort   
Badkamer  
Badkamer

Sander heeft mijn gehele badkamer uitstekend verbouwd. Het eindresultaat is erg mooi, tegels zijn mooi afgewerkt en het geheel ziet er strak uit. Bij onvoorziene zaken, zoals een radiator die toch op een andere plek moest komen, heeft hij snel een oplossing gevonden. Ik ben er erg blij mee, en beveel hem graag aan bij anderen.

Mevr. van Zwieten    13 februari 2013   Utrecht   
Toilet  
Toilet

Betreft verbouwing toilet. Plaatsen van hangtoilet en fonteintje en betegeling.. Sander is een echte vakman, denkt met de klant mee en komt zijn afspraken na. Werkt netjes en het eindresultaat was prima in orde. Bij volgende klussen weten wij hem te vinden.

Dhr. Gouw    9 augustus 2012   Amersfoort   
Badkamer  
Badkamer Verbouwen

Sander is een goede klusser. Hij werkt netjes. Ik ben wel tevreden met het resultaat. Voor de volgende klus ga ik weer naar Sander.

Dhr. Kayan    23 mei 2012   Amersfoort   
Badkamer  
Badkamer

Kort geleden heeft Amerklus bij ons de badkamer verbouwd.
De badkamer moest volledig worden gesloopt, leidingen moesten in gefreesd worden en alles is netjes betegeld.
We zijn zeer tevreden over het resultaat.
Als wij in de toekomst weer een klus hebben, bellen wij Amerklus

Mevr Hilhorst    25 februari 2012   Amersfoort   
Badkamer  
Badkamer en toilet

De heer Trentelman heeft de opdracht uitstekend uitgevoerd. Binnen de afgesproken tijd en budget is de verbouwing gerealiseerd. Voor de onverwachte zaken zijn goede oplossingen gevonden die technisch en degelijk uitgevoerd zijn. De sfeer tijdens de verbouwing was heel goed. Alles kon in goed overleg gedaan worden. Mijn wensen zijn goed vertaald. Het stucwerk is uitgevoerd door Jana van Stucglad. De muren zien er glad en strak uit.
De keuken is ook geheel door Amerklus gesloopt en voorbereid voor de plaatsing door de keukenleverancier. Alles was op de juiste plaats aangebracht, zodat daar geen problemen zijn geweest toen de keuken later ingebouwd werd.
Kortom, ik kan Amerklus en Stucglad van harte aanbevelen.

Mevr. Caspers    12 februari 2012   Hoevelaken   
Buiten  
Carport

Onze carport was behoorlijk aan het lekken. Gelukkig kwam Amerklus met een offerte die vele malen lager lag dan bij andere. Ze kwamen met zijn tweeën en binnen een dag was het grint weg en was het dak lekvrij.

Frederike    1 maart 2011   Leusden   
Badkamer  
Badkamer en toilet

We hebben na een paar weken werk een mooie en goed afgewerkte badkamer en toilet ruimte. Sander heeft ook de woonkamer verbouwd en combineerde beide klussen handig. Een onverwacht lekkage werd goed opgelost. Er werd ook goed meegedacht hoe dingen mooi werden en slim opgelost konden worden.

Dhr. Kornet    15 januari 2011   Amersfoort   
Binnen  
verbouwing bovenverdieping

Heeft van 2 kleine kamertjes 1 mooie slaapkamer gemaakt. Heeft goed vakwerk afgeleverd. We hebben nu al een afspraak gemaakt om ook onze badkamer te verbouwen.

Dhr. Batterink    27 oktober 2010   Hoogland   
Toilet  
Renovatie toilet en hal

Het afmaken van ons toilet en hal heeft Sander uitstekend gedaan! Prima gozer en we zullen hem zeker voor eventuele andere klussen in gedachten houden.

Dhr. Peterse    10 september 2010   Amersfoort   
Badkamer  
Aanpassingen badkamer

Kleine aanpassingen aan de badkamer en het oogt weer als nieuw. Super gedaan!

Mevr. Pap    3 september 2010   Driebergen-rijsenburg   
Keuken  
Nieuw aanrechtblad

Amerklus heeft voor ons een nieuw aanrechtblad geplaatst met een nieuwe spoelbak. De bovenliggende tegels vervangen door mooie grote tegels en extra stopcontacten gemaakt. Erg mooi geworden.

Wim    14 juli 2010   Amersfoort   
Badkamer  
Vernieuwen badkamer

Onze badkamer was zo ontzettend verouderd dat die hoognodig vernieuwd moest worden. Alle buizen die vroeger voor de tegels zaten, zijn nu keurig weggewerkt in de muren. Het oude bad is verplaatst en zelfs het toilet heeft een nieuwe plaats gekregen. We genieten nog elke dag van onze mooie badkamer.

Hans    26 november 2009   Leusden   

Neem contact op met AmerKlus

4610843919_31fc4da7d1_b 4728400338_8d77ebdecd_b P1070630 IMG_8747 IMG_8761 P1060816 IMG_5623 IMG_5988 P1060741 P1060762 P1060767 IMG_8812 P1060738 P1060743 P1060763 P1060737 IMG_2590-e1551970954467 IMG_8486 IMG_8487 IMG_8492 IMG_8500 IMG_8504 IMG_8471 IMG_8478 IMG_8485 IMG_8486 IMG_8487 IMG_8494